Magnus Berglund heter jag och är fristående rådgivare och konsult inom marknadsföring och kommunikation. Det är jag som driver KINGLET.

Uppdragen består av löpande samarbeten och enskilda projekt.

Magnus Berglund

E-post: magnus.berglund-a-kinglet.se
Telefon: +46 (0) 709 402 566

LinkedIn | Twitter | Facebook | Instagram | Blogg | Pressbild 1Pressbild 2

Om Magnus

Magnus Berglund har erfarenhet från uppdrag för flera av Sveriges mest välkända varumärken, tillika största företag och rättigheter. Han är rådgivare och konsult samt certifierad styrelseledamot via StyrelseAkademin.

Sedan 2012 skriver han marknadsföringsblogg och krönikor för Dagens Media. Sedan våren 2020 är han branschkrönikör i tidningen Travronden Spel.

Magnus har två gånger arbetat i den svenska juryn som bedömt Årets Bästa Sponsring och Årets Rättighetsinnehavare. Sedan 2015 driver han internationella trendbrevet Sports Biz Trends.

Han utbildar i marknadsföring och sponsring, samt föreläser regelbundet för marknads- och affärsnätverk. Konsult- och rådgivningsarbetet består av både retaineruppdrag och enskilda projekt, för så väl företag som ideella aktörer. Uppdragsområdena är inom strategi, analys och rådgivning.

Sedan en handfull år tillbaka hjälper Magnus även några av landets mest välkända och framgångsrika idrottare med deras personliga varumärken, kommunikation och sponsorer.

I december 2018 gav han ut boken Hållbar sponsring – en handbok för idrotten med teori, tips och inspiration. Boken är utgiven av Birdie Förlag.

Magnus Berglund, vd Kinglet